Menu
Puurder + wijnspijsbijbeltje - Jonnie Boer
Titel:
Puurder + wijnspijsbijbeltje
Auteur:
Jonnie Boer
ISBN:
9789040095160
Pagina's:
159
Recentie:
Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.<br/>De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot - vissen, jagen, stropen - iets waarover hij graag vertelt.<br/>Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.<br/>Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen - wijnen.
Beoordeling:
4 ster(ren) gebaseerd op 1 beoordeling(en)